آخرین نوشته ها
روش طبخ دمپختک سیرموک

  خوشمزه ی کوهی  اگر اهل آشپزی با سیر کوهی یا سیر موک هستید، آن را باید به موقع بچینید که البته زمان مناسب به نسبت هر فصل وموقعیت جغرافیایی تغییرمی کند. اگر سیر موک را دیر بچینید، یعنی زمانی که گیاه به گل نشسته، ممکن است طعم غذای تان تلخ شود یا این سبزی در اصطلاح چغر شود ...

ادامه مطلب
1397/01/23
طبخ دمپختک سیرموک
طرز تهیه والک پلو

غذای اصل تهرون، طرز تهیه والک پلو   غذای بهاری والک پلو از آن غذا هایی است که بهترین زمان پخت اش، اواسط بهار است، یعنی زمانی که والک های تازه در کوهستان سبز شده اند. اگر چه می توانید این سبزی خوشمزه را با خشک کردن یا نگه داری در فریزر برای ماه های دیگر سال ...

ادامه مطلب
1397/01/23
 تهیه والک پلو
پخت پلوی دریایی

پلوی دریایی   بر سفره دریا  ساکنان شهر های حاشیه ی آب های گرم جنوب ایران طی سال ها به رژیم غذایی کم و بیش ویژه ای دست یافته اند که ماهی در آن نقشی اساسی ایفا میکند. اهالی استان های جنوبی ایران، به همین واسطه، غذا های متفاوتی با استفاده از ماهی می پزند، یکی ...

ادامه مطلب
1397/01/23
پلوی دریایی
طرز تهیه دسر آذربایجانی، پالدا

خوراکی‌های شیرین در مناطق آذری‌نشین پر طرفدارند، به همین نسبت بر سفره ناهار و شام آذری‌ها، همیشه باید انتظار دسر‌های شیرین را داشت. از زردآلو‌ها و کدو حلوایی‌ها ی پخته و شکری و مربا گرفته تا دسر‌هایی مثل پالدا و قیقاناق. پالدا، یک دسر نشاسته ای طرز تهیه ی پالدا هم بسیار به مسقطی شباهت ...

ادامه مطلب
1396/12/13
پالدا دسر آذربایجانی
طرز تهیه دسر آذربایجانی، قیقاناق

نقاط مختلف ایران پر از خوردنی‌هایی است که وعده اصلی غذایی محسوب نمی‌شوند، اما جایشان بر سر سفره ایرانیان محفوظ است. یکی از این خوردنی‌ها، شیرینی‌هایی هستند که پس از ناهار یا شام صرف می‌شوند و فرنگی‌ها به آن دسر می‌گویند. بعضی از دسر‌های خوشمزه، با تغییر روش زندگی و ورود انواع خارجی آن، کم کم به فراموشی سپرده شده‌ ...

ادامه مطلب
1396/12/13
دسر آذربایجانی قیقاناق
صفحه 1 از 16 صفحه